Glamour, boudoir és akt fotózás

Ünnepeld meg magad, a korod, a kilóid, a boldogságod, a bánatod, egy új frizurát, bármit!!!

Nem vagy modell alkat? Nem baj! Közösen előcsaljuk benned a NŐT akit talán még Te sem ismersz!

Mindenkinek találunk az egyéniségéhez, céljaihoz legjobban illő csomagot!

A glamour fotózás célja, hogy az elkészült fényképek sugározzák a fotómodell gyönyörűségét, nőiességét. A glamour a fény játéka az arcon, a haj csillogása, a környezet használata a kompozíción keresztül és titokzatos árnyékok létrehozása a szemekben. A glamour fotózás részei a fehérneműs képek, de nem feltétlenül szexi vagy erotikus képekre kell gondolni. Ennél a fotózásnál a nőiességet, a női bájt hangsúlyozzuk ki!

A boudoire fotózásokon belesünk a női szépség finom rezdüléseibe, a báj, a csábítás finom pillanataiba, az érzéki tekintetekbe és mozdulatokba, és szép, ízlésesen nőies fotósorozatot készítünk. A fehérneműs fotózáshoz elengedhetetlenek a nőies, szexi ruhadarabok és kiegészítők,

Fotózás során a modell fehérneműben, vagy anélkül van. Mindent sejtetünk, és semmit sem láttatunk. Az elkészült fotók láttán garantáltan megnő az önbizalmad és önszereteted.

Az akt képek az emberi test szépségét mutatják be, ízléses, művészi kivitelben, a fények és árnyékok sejtelmes látványát. Lepd meg magad, vagy kedvesed ízléses, erős kisugárzású képekkel, szeresd a benned rejlő nőt, a tested, vonalaid, éld meg szépségüket.

Galéria